Bia Rask Webbkurs

VÄLKOMMEN TILL WEBBKURSEN!

 

Här hittar du som läser Webbutveckling 1 på Guldstadsgymnasiet en del information och material. Det finns mer på Classroom. Använd webbsidan som en resurs om du vill förbereda dig inför en lektion eller repetera det vi arbetat med och under lektionens gång.

Det här är en innehållsrik kurs och det är viktigt att inte missa lektioner och genomgångar. Ibland har man dock inget val. Om du missar en lektion är det viktigt att du kollar i dagboken vad vi arbetat med under det missade passet och tar igen det snabbt. Det kan vara svårt att följa med på nästa moment om man inte fått med sig kunskaperna från förra.

Jag rekommenderar att du i förväg tittar igenom det vi ska arbeta med på lektionen. Du hittar länkar till olika texter och guider i dagboken. Det blir lättare att förstå genomgångarna om du har förkunskaper och du kommer att minnas bättre vad som sades.

Det här är en riktigt rolig kurs - förutsatt att du låter den bli det genom att vara närvarande och engagerad. Lycka till med ditt skapande!