Välkommen till fotoalbumet!

 

Under några år har denna del av sajten haft lite portfolio-stuk. I mars 2018 bestämde jag mig för att istället använda webbsidorna lite mer som privata fotoalbum. Självklart inte privat på det sättet att ingen ska titta i dem. Tvärtom. Annars hade jag ju inte lagt bilderna på ett så publikt ställe som på internet. Men med en mer privat känsla, ungefär som de gamla fotopärmarna som står i bokhyllan och inte längre fylls på.

Jag har i skrivande stund lagt ut drygt ett års bilder. Redan nu finns det många härliga människor bland bilderna, och fler blir det. Alla elever som publicerats har själva valt att vara med. Jag har också frågat de som förekommer flitigt på bilderna hur de ställer sig till bilder och bildtexter. Alla är dock inte tillfrågade. Nästan alla som fått frågan är positiva, men man kan ha skäl att inte vilja synas på internet. Skulle det vara så att jag har lagt ut en bild där du är med mot din vilja ber jag om ursäkt och hoppas att du hör av dig så jag får plocka bort den.

Jag tycker det är roligt bläddra bland bilderna. Hoppas du ska tycka det också!

Respektera upphovsrätten!

Det är roligt om du tycker om bilderna, men du får inte använda dem utan lov, förutom din lagstadgade och högst begränsade rätt att använda dem för privat bruk. Det är till exempel inte privat bruk att lägga ut andras bilder i ditt facebookflöde, på din blogg eller på andra webbsidor.

Vill du använda en bild, fråga! Det är inte omöjligt att vi kan komma överens om villkoren.