Välkommen till fotoalbumet!

 

Dessa sidor är tänkta att fungera lite som ett privat fotoalbum. Självklart inte privat på det sättet att ingen ska titta i det. Tvärtom. Annars hade jag ju inte lagt bilderna på ett så publikt ställe som på internet. Men med en mer privat känsla, ungefär som de gamla fotopärmarna som står i bokhyllan och inte längre fylls på. Denna del av sajten fylls dock på emellanåt.

Jag har hittills lagt ut ett par års bilder. Äldre och framtida bilder kommer så småningom. Redan nu finns det många härliga människor bland bilderna, och fler blir det. Alla elever som publicerats har själva valt att vara med. Jag har också frågat de som förekommer flitigt på bilderna hur de ställer sig till bilder och bildtexter. Alla är dock inte tillfrågade. Nästan alla som fått frågan är positiva, men man kan ha skäl att inte vilja synas på internet. Skulle det vara så att jag har lagt ut en bild där du är med mot din vilja ber jag om ursäkt och hoppas att du hör av dig så jag får plocka bort den.

Jag tycker det är roligt bläddra bland bilderna. Hoppas du ska tycka det också!

Med vänlig hälsning
Bia

Respektera upphovsrätten!

Det är roligt om du tycker om bilderna, men du får inte använda dem utan lov, förutom din lagstadgade och högst begränsade rätt att använda dem för privat bruk. Det är till exempel inte privat bruk att lägga ut andras bilder i ditt facebookflöde, på din blogg eller på andra webbsidor.

Vill du använda en bild, fråga! Det är inte omöjligt att vi kan komma överens om villkoren.


 

Webbplatsen biarask.se tillhandahålls av Bia Rask som också är ansvarig utgivare. Utgivningsbevis har utfärdats av Myndigheten för press, radio och tv.
Om inget annat anges innehar Bia rättigheterna till allt material på webbplatsen.